top of page

Avís Legal

Informació general

En cumplimient de la Llei 34/2002, de 11 de julio, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Titular de la página web: Josep Maria Vendrell Millàs, està domiciliat a Castellfollit de Riubregós, Passeig de Guanyabens, 3, 08283 Castellfollit de Riubregós, Barcelona. Adreça de correu electrònic de contacte: canpepinfo@gmail.com i adreça web canpeprestaurant.com, mitjançant la qual ofereix als seus usuaris d´internet informació sobre l´empresa i els serveis que ofereix. Telèfon: 93 869 30 38.

Propietat intel.lectual

© Copyright 2020 Josep Maria Vendrell Millàs, tots els drets d´explotació estan reservats. Els drets de propietat intel.lectual sobre el contingut íntegre d´aquesta pàgina són propietat de Josep Maria Vendrell Millàs, tots els drets d´explotació estan reservats. Queda prohibida la reproducció, retransmisió, còpia, cesió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Així com tampoc s´autoritza:

  • Presentació d´una pàgina del lloc web en una finestra que no pertanyi a Pau Vendrell Codina per mitja de "Framing".

  • La inserció d´una imatge difosa en el lloc web que no sigui de Josep Maria Vendrell Millàs.

  • L´extracció d´elements del lloc web causant perjudicis a Josep Maria Vendrell Millàs d´acord amb les disposicions vigents.

 

Responsabilidad de los contenidos y los enlaces

Pau Vendrell Codina no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per l´ús d´aquesta pàgina web i es reserva el dret d´actualització i modificació de la informació sense previ avís. 

Dades de caràcter personal: Política de privacitat

Les dades que l´usuari faciliti voluntàriament a través d´aquesta pàgina web seran objecte d´un tractament automatitzat i s´incorporaran al fitxer propietat de Can Pep,  Josep Maria Vendrell Millàs, que podria utilitzarlos per tal d´enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveix. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries.  Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualssevol usuari pot exercir el dret d´accès, rectificació, cancel.lació i oposició de les seves dades personals facilitades mitjançant escrit a:

Josep Maria Vendrell Millàs
Passeig de Guanyabens, 3, 08283 Castellfollit de Riubregós, Barcelona
canpepinfo@gmail.com

El sistema de navegació i el software necessaris per al funcionamient d´aquest lloc web que recull, en el curs normal del seu exercici, algunes dades personals implícites en l´us dels protocols de comunicació d´internet. Es tracta d´informació que no és obtinguda per a ser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva el.laboració o associació amb dades amb tercers, permetre la identificació.  Aquestes dades s´utilitzen amb l´exclusiva finalitat d´obtenir informació estadística anònima sobre l´ús del lloc web, així com també per a controlar el seu correcte funcionament tècnic, i es cancel.len inmediatament després de la seva el.laboració.

bottom of page